Våra tjänster

Våra tjänster

Exteriör visualisering – renderingar har blivit en viktig del när det gäller främjandet av ett företag, hotell eller fastighetsprojekt. Våra yttre visuella har unika sättet att uttrycka arkitektoniska projekt. Vi använder olika tekniker, med tanke på de olika behov som varje klient, för att ge dem, rätt slags 3D visuella.

Interiör grafik –  interiör rendering är en viktig designverktyg. Det är huvudsakligen används vid presentation och försäljningsledet av ett projekt. Vår inre destrueringstjänsten producerar high-end foto liknar interiör 3D renders som ger en korrekt bild av ett blanksteg eller byggnaden interiör.

Concept design – spegel grafik är en tvärvetenskaplig designbyrå. Att uttrycka klienter konceptuella tankar och idéer är utmanande men kreativ också.

Produktdesign –  om huruvida klienter begär specifika modeller, spegel grafik har kapacitet att skapa premium 3d modeller perfekt matchade till den ursprungliga produkten.

3D planerar – våra företag hjälper kunder att enkelt visualisera sina drömmar i utformningen av deras hem och butik boenden i 3d via vår 3D planritningar. Spegel-grafik kan förvandla din arkitektens raka linjer till planritningar av högkvalitativa visualiseringar.

Virtuell verklighet – en bild värd tusen ord, men en 360 bild värd är lite mer! Virtuell verklighet ger en ultimat upplevelse och ett nytt sätt av presentation. Så uppfattningen och förståelsen är mycket större än att använda de traditionella medierna.

Egen design –  spegel grafik är inte bara en 3D visualisering företag som följer riktningar, men också kreativa, ger lösningar och design riktningar om det behövs.

Tävlingar – vi skapa prisbelönta bilder, för arkitekter och utvecklare världen över. Vi ger till våra kunder en fördel gentemot konkurrensen från koncept Stadium till marknadsföring.

Animationer –  fantastiska produkter förtjänar bra presentation.3D animation är det bästa sättet att presentera dina projekt till dina kunder eller investerare. Om det är ett architectureal projekt eller inte en 3D video öppnar många möjligheter att locka dina potentiella kunder.