3D interiör

7 rendering stilar för arkitektoniska interiörer

 

Fest ögonen på 7 rendering stilar som hjälper mångfald dina inre bilder och animationer.

Som ordspråket säger, och arkitektoniska rendering går, det finns många sätt att flå en katt – är som går en lång väg att säga det är verkligen inget rätt eller fel sätt att göra det så länge som informationen lämnas och klienten imponerad. För interiörer är specifika slutmålet att göra betraktaren känns som om de redan bor, eller upplever, utrymmet för sig själva.

Det kräver en mycket noggrann fördelning av materialitet, belysning, objekt placering, möbler justering och en uppmärksamhet på arkitektoniska detaljer som kommer att sälja design och föra processen framåt.

För din nästa design-projekt, överväga en av dessa 7 rendering teknik för att presentera din arkitektoniska interiörer. De kan andas nytt liv i din feedbackloop och förse kunder med något från dig de aldrig sett förut. Det slutliga målet är alltid detsamma, kan hur du kommer dit göra hela skillnaden.

1 | Soliga dag naturliga ljuset och hur den interagerar med arkitekturen själv är alltid en av den viktigaste aspekten av design. Folk vill bebor utrymmen som är ljusa, luftiga och fullt av liv. Införa direkt solljus – genom fönster och takfönster – lägger till dynamiska ljuseffekter till rendering och avger en vibb av livsglädje. Var noga med att inte göra solstrålarna alltför intensiv, eller du riskerar att producera en bild som sköljs ut och hårt på ögonen.

2 | Den mörka natten A natt scenen är det bästa sättet att visa upp invändig belysning design och upprättar ett humör som väcker komfort, hemtrevnad och stillhet. Invändig belysning kan vara en knepig aspekt av någon rendering att få rätt, och det är särskilt viktigt när det är den enda källan till ljus du beroende av atmosfär. Beroende på aktiviteten i rymden, kan en låg-ljus karaktär gå en lång väg mot att göra rendering känns som hemma.

3 | Åtgärd skott visar aktiviteten i en interiör rendering gör det lättare för betraktaren att föreställa sig i samma scen. Det väcker energi, skala och mänskligheten. Beroende på vilken typ av inredning du föreställande, folk – och vad de gör – bör reagera på lämpligt sätt. Barn som leker med sin hund, Pappa läser tidningen, eller en grupp av affärsmän som skrattar runt en vattenkylare är troper personer kan ansluta med och gör ditt arbete Läs mer framgångsrikt.

4 | Den processen ibland fotorealism kan arbeta mot dig. Om konstruktionen inte är tillräckligt långt i processen, kan en realistisk återgivning ge intryck av att arbetet är gjort. Det är därför det är viktigt att ha förmågan att skapa processen renderingar som relä begreppsmässig information om ett projekt utan att det känns som att du har hoppat över några steg på vägen. Det krävs en stadig hand för att göra detta arbete ser professionella utan att titta komplett.

5 | Den linjeritning att hålla i linje med ovanstående stil, teckningar är ett bra sätt att Visa idén bakom en inredning utan att spendera tid och resurser på en hög kvalitet, fotorealistisk bild. Teckningar är som arkitektoniska som de får, och kan visa upp detailing, utrymme, organisation, och Visa på ett övertygande sätt utan att vara bokstavligen beskrivande. Denna typ av rendering bör vara snabba, avgörande och självsäker.

6 | Planritningen för många klienter, en enkel 2D planritning inte gör tillräckligt för att tillåta sin fantasi fylla i luckorna i verkliga information. I stället utnyttja 3D planritningar från ett uppifrån-perspektiv som visar möbler, föremål och annat innehåll som hjälper dem svepa huvudet runt designen. Du kan även använda detta perspektiv för cirkulation diagram, materialalternativ och andra vägar för att tillhandahålla information.

7 | I avsnittet perspektiv längs med planlösningen, avsnitt perspektiv ritningar inte bara förmedla innerutrymmen, de ge tittaren och idén om konstruktion, detailing, och hur vertikala utrymmen interagerar med varandra. Nödvändigheten av denna typ av ritning varierar beroende på projekttyp av, men för stora offentliga utrymmen, de är ovärderlig för flera informativa flugor i en enda smäll. Det ska ha alla aspekter av någon annan inredning rendering, med det extra lagret av konstruktion data som kan hjälpa människor smälta projektet.