3D rendering

5 sätt arkitekter kan investera och 3D-Rendering

 

Att som investera i 3D-rendering är ett bra sätt att utveckla din verksamhet på arkitekturen. Här är 5 sätt att göra just detta.

Arkitektkontor är laddade med ansvar och skyldigheter att alla tratt mot utformning och utförande av vackra byggnader. Grunden ligger under allt det är förmågan att rita, visualisera och presentera idéer på ett sätt som människor som inte har livslång erfarenhet på ryggen.

Om en arkitekt försöker förmedla sina idéer till en klient, konsult, entreprenör, juryn panel eller allmänheten, ligger deras förmåga att trolla effektiv grafik alltid kärnan i problemet.

3D-rendering är något varje arkitektbyrån bör investera i eftersom det är ledningen mellan vad de tänker och vad de vill ha alla andra att förstå. Det kan vara skillnaden mellan följande genom med konstruktionsidén eller falla offer för att något inte byggs korrekt eftersom det inte var ordentligt meddelas.

Här är 5 sätt där arkitektkontor kan investera i 3D-rendering, och, som ett resultat, göra bättre arkitektur.

Anställa frilansare kanske de mest uppenbara sättet-arkitekterna kan investera i 3D-rendering är att anställa kan frilansare som arbetar på en per projekt, platt avgift grund. De erbjuder möjligheten att skapa professionell nivå renderingar och visualiseringar, medan återstående flexibla inför snabbt närmar sig tidsfrister och presentationer.

Använda arbetsförmedling tjänster såsom lätt återge eller UpWork är det bästa sättet att få kontakt med duktiga personer som kan arbeta inom din design budget. Dessa tjänster kan arkitekter och designers att bläddra potentiella frilansare, kontakt med dem direkt och entreprenadarbete som är kvalitet-säkerställas. Innan länge, kan du samla ett litet team av rendering talang att välja från beroende på tillgänglighet, skicklighet och kostnad.

Mata in tävlingar tävlingar är inte bara bra för landning uppmärksammade arkitektur arbete, de tillåter ditt företag att utöva design och presentation färdigheter som de inte kanske annars får möjlighet att öva. Det är en teambuilding-aktivitet som bara kan leda till den stora genombrott för företaget design in tävlingar.

Tävlingar kan dock vara en kostsam investering med en låg chans att betala av i en design avgift. Men, en investering som det är, och som kan – åtminstone – användas för att skapa rendering och visualisering innehåll som hjälper din fast mark arbete i framtiden. Inget arbete utförs i meningslöshet och allt kan användas för att främja dina förmågor och bygga upp en kropp av innehåll som alltid kommer att se bra på en webbplats.

Anställd utbildning investera i dina anställda fortsatte utbildning är mycket viktigt att odla en arbetskraft som är ständigt på den blödande kanten av teknik, designtrender och innovativa mjukvaror. Och det är inte alltid lätt att ha arbetstagare slav bort på unbillable timmar, det kommer löna sig i längden i form av ett finstämt arkitektoniska maskin.

Rendering och visualisering bör vara en viktig kugge i denna maskin. Se till att hålla program som Rhino, V-Ray och Revit tillgängliga för anställda- och bygga utrymme i sin arbetsvecka för dem att behärska dessa program. Utbilda de anställda att inte bara vara bra arkitekter, men bra konstnärer när det gäller att representera det arbete de gör på främre delen av ett projekt.

Bättre hårdvara datorteknik utvecklas alltid, och att se till att ditt kontor har hårdvara som tillåter dem att arbeta snabbt och effektivt är en dyr strävan. Det är dock lika viktigt som att ha en kvalificerad arbetskraft i första hand ha en strategi för att upprätthålla valuta med datormaskinvara.

Nästa gång du börja tänka byta datorer i ditt kontor, överväga att spendera lite mer att Framtidssäkra din flotta av PC eller Mac för de kommande 5-8 åren. Du kommer att investera lite mer på kort sikt, men att investeringen kommer att betala sig i nöjda medarbetare och bättre visualisering arbete.

Att ange virtuell verklighet det ingen mincing ord här – är VR (och AR) framtiden för visualisering. Arkitektur företag som investerar pengar i inte bara köpa VR utrustning, men utbildning anställda att använda den, är att belönas med nöjda kunder och bättre byggda arbete. VR kan betraktaren få inuti konceptarbete på ett sätt som tidigare reserverats för massiva fysiska modeller – som är tidskrävande, dyra och omöjligt att ändra.

VR kommer att öppna upp en helt ny värld av visualisering och kan hjälpa gå klienter genom projektet, eller stärka feedbackloop som låter arkitekter Visa, kritisera och förbättra design. Vid denna punkt, är det förmodligen det bästa sättet att spendera pengar på visualisering inom arkitektur och design.